Slipptreff 1-3 September

Første helgen i september ble det arrangert slipptreff for ringens medlemmer.

Vi var glade for å se nye ansikter blant de som var deltagere, Vi gleder oss at også nye medlemmer ble med på treffet samt at mange valper, som da blir kommende jagere var med.

I år fikk vi utarbeidet en særskillt avtale med Bjerke Jeger og fisk om å få kjøpe helgekort for å slippe hundene, så vi slapp å være avhengige av medlemmer som har treningskort i terrenget. Vi takker Bjerke Jeger og fisk for denne avtalen.

Deltagerne ankom Asakskogen Jakthytter 1September og vi grillet og hadde det sosialt rundt bålet, lørdag var samtlige medlemmer ute å slapp hundene sine. Noen hadde med seg en erfaren jeger som kunne veilede og hjelpe til vedrørende første slipp oginformere om de forskjellige momentene som blir bedømt på en jaktprøve. Noen fikk los andre ikke, men sånn er det nå. Men, vi kunne konkludere med at harebestanden er god i terrenget.

På ettermiddagen hadde vi samling og Even Teserud serverte grillet rådyr, på kvelden var vi  fikk vi servert Hare-, rådyr- og duegryte laget av ringens medlem Asbjørn Evjebråten. Den smakte utmerket etter en lang dag i skogen, tusen takk!

Søndag bar det igjen ut i skogen og håpet på loser var gjentagende, igjen var noen heldige og andre fikk ikke ut. På ettermiddagen var det kåring av Årets Hund, Tyriberget's Woody med eier Marion E Askeland, vant denne tittelen med følgende resultater:

Jaktprøve: 2 pr Ha og 1 pr Rå

Utstilling: 2x Excellent

Championater: Norsk og Svensk Jaktchampion

Vi gratulerer!