Slipptreff 31 august-2. september 2018

Velkommen til årets slipptreff!

BRØL inviterer til slipptreff 31. august - 2 september fra klokken 17:00
det vil bli skiltet med beagleskilt fra krysset inn fra Gamle Hadelandsveg.

Grillen er varm fra kl 20:00
Under middagen de respektive dagene trekker vi terreng for neste dags slipp.
Vi kjører felles frokost kl 07:00
Kjører ut i terrenget kl 08:00
felles samling på hytta 15:00 (såfremt du har klart å koble)

Så griller vi, forteller skrøner og deler erfaringer.

Vi har en del erfarne hundeførere og dommere som kan bli med nye og uerfarne i skogen.

overnatting 200 kr/døgn ink treningskort
kun slipp 100 kr/ dag

Det kreves saurenhetsbevis for å slippe i terrenget.

Vi ordner som i fjor en avtale med Bjerke Jeger og Fisk en avtale om at vi får kjøpt treningskort til alle for denne helgen. Iom at vi får denne dealen, må alle uavhengig om de har treningskort fra før betale for slippene sine.

Ta med et brød hver og 2 stk pålegg til felles frokost, og grillmat som dere ønsker å grille. Ta også med en ting eller to til lotteriet!

Søndag 2 september kåres Årets Hund i Beagle Ringen Østlandet, skjema finner dere på hjemmesiden,http://www.beagleringenostlandet.com/183355536- resultatene må meldes inn innen 6 august. 

Skjema sendes inn til Roy, roymaura@gmail.com
Påmelding for treffet innen 20 August til Roy Lindstrøm, tlf 97574626, minimum 10 deltagere

Aktivitetsplan 2018

 
hold av datoene og bli med!
 

Vi ønsker i år som i fjor å invitere til et uoffisielt beagletreff 21.04.2018, i forbindelse med Nittedals utstillingen, påmelding via NKK sine sider. Vi håper så mange som mulig som stiller opp, med eller uten beagle for en hyggelig dag. Meld dere på og hold av datoen.

 

RINGTRENING

I forbindelse med den kommende utstillingssesongen, vi har fått Adriane Andersen til å guide oss gjennom ringtrening, hva må vi ha med, tannvisning etc. Dato er 15 april 2018.

Pris: 200kr

Sted: Ullensaker Skytebane,

Ringbanen, Blikkvegen
2050 Jessheim

 

Det vil bli salg av kaker, kaffe og mineralvann.


Her er alle velkommen!

ta med naboen, jegerkameraten og/eller familien

del gjerne med deres hundevenner.


Bindende påmelding til Kai Mikalsen tlf 90 290 390 innen 8 april

 

BLODSPORKURS

Vi gjentar suksessen fra i fjor og avholder sporkurs på Asakskogen 27-29 April- NY DATO - FULLT


Målgruppen er hundeførere som vil begynne å trene spor med hunden sin, enten for på sikt å bli en ettersøksekvipasje, for å konkurrere i blodspor. eller for å finne en aktivitet sammen med sin firbente venn. Du vil lære teorien omkring blodspor, regelverket for ettersøkshund, hvordan du skal trene metodisk fram mot et fullt prøvespor og ikke minst: å legge et enkelt begynnerspor og få hunden til å gå det før vi øker vanskelighetsgrad.

Kurset tar maks 12 deltagere for å kunne tilrettelegge og følge opp ekvipasjene på best mulig måte.

Pris Medlemmer BR: 900kr/ ekvipajse
Ikke medlemmer : 1200kr/ ekvipasje
Pris inkl overnatting og lett servering fredag kveld, frokost,lunsj og grilling lørdag, frokost og lunsj søndag.

BRØL kontaktperson for påmelding er Bent Janssen tlf: 415 63 141 hvor du oppgir hundens navn og erfaring innen 6 April. Påmeldingen er bindene.

 

LEIRDUESKYTING/AKTIVITETSDAG 

Leirdueskyting/aktivitetsdag, ettersom laber deltagelse på sommertreffet flytter vi datoen og avholder dette 26 mai på Ullensaker skytebane. Der får vi prøvd oss på hagleskyting og har sosialt samvær med pølser og vafler, bindene påmelding. Mere info kommer 

JAKTSLIPP

Jaktslipp på Asakskogen 30 Aug-2 Sept 

Søndag 2 september kåres Årets Hund i Beagle Ringen Østlandet, skjema finner dere på hjemmesiden,http://www.beagleringenostlandet.com/183355536
resultatene må sendes inn til Roy senest 6 August 2018.

Skjema sendes inn til Roy, roymaura@gmail.com
Påmelding innen 20 August til Roy Lindstrøm, tlf 97574626, minimum 10 deltagere, førstemann til mølla- se mere info under fliken aktiviteter

Årets jaktslipp er det ønskelig å samarbeide med Beagle Ringen Innlandet og arrangerer tur til Gausdal vestfjel uke 41. Sætra har 16 sengeplasser og det er fritt kortsalg. Mer informasjon kommer.  

RINGKAMP 

Ringkamp, i år er det BRØL som skal avholde ringkamp mellom Østfold, Varmland dal’s beagleklubb og BRØL. Styret er i kontakt med Norsk Harehundklubb for å få avholdt prøver via dem. Vi kommer tilbake med dato for dette arrangementet og påmelding.

 

Slipptreff 1-3 September 2017

Første helgen i september ble det arrangert slipptreff for ringens medlemmer.

Vi var glade for å se nye ansikter blant de som var deltagere, Vi gleder oss at også nye medlemmer ble med på treffet samt at mange valper, som da blir kommende jagere var med.

I år fikk vi utarbeidet en særskillt avtale med Bjerke Jeger og fisk om å få kjøpe helgekort for å slippe hundene, så vi slapp å være avhengige av medlemmer som har treningskort i terrenget. Vi takker Bjerke Jeger og fisk for denne avtalen.

Deltagerne ankom Asakskogen Jakthytter 1September og vi grillet og hadde det sosialt rundt bålet, lørdag var samtlige medlemmer ute å slapp hundene sine. Noen hadde med seg en erfaren jeger som kunne veilede og hjelpe til vedrørende første slipp oginformere om de forskjellige momentene som blir bedømt på en jaktprøve. Noen fikk los andre ikke, men sånn er det nå. Men, vi kunne konkludere med at harebestanden er god i terrenget.

På ettermiddagen hadde vi samling og Even Teserud serverte grillet rådyr, på kvelden var vi  fikk vi servert Hare-, rådyr- og duegryte laget av ringens medlem Asbjørn Evjebråten. Den smakte utmerket etter en lang dag i skogen, tusen takk!

Søndag bar det igjen ut i skogen og håpet på loser var gjentagende, igjen var noen heldige og andre fikk ikke ut. På ettermiddagen var det kåring av Årets Hund, Tyriberget's Woody med eier Marion E Askeland, vant denne tittelen med følgende resultater:

Jaktprøve: 2 pr Ha og 1 pr Rå

Utstilling: 2x Excellent

Championater: Norsk og Svensk Jaktchampion

Vi gratulerer!